Huolehdimme seuraavien kuntien löytöeläimistä: Riihimäki, Loppi, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä, Pukkila, Nurmijärvi, Tuusula ja Hausjärvi. Hyvinkäältä vastaanotamme koirat. 

Meillä ei ole eläinten -/ noutopalvelua.

Onnentassu sijaitsee Riihimäellä ja on avoinna päivittäin 7-11 ja 15-19.
Kuvaamme kaikki meille tulleet löytöeläimet ja nettisivuiltamme löydät ne vuorokauden sisällä meille saapumisesta. Löytöeläin etsii omaa kotiaan 15 vuorokautta Onnentassuun saapumisesta.
Jos lemmikkisi on mikrosiruton: SEURAA ITSE SIVUJEMME KUVIA PÄIVITTÄIN  ja ota yhteyttä, kun tuttu kaveri on kuvien joukossa ja tule paikan päälle tunnistamaan lemmikkisi. 
Sirut tarkastamme Turvasirusta, Kennelliitosta ja Kissaliitosta. Rekisteröidyn sirun löytyessä lemmikiltä, laitamme puhelinnumeron haltijalle tekstiviestin.

Emme tee löytöeläintyötä sosiaalisessa mediassa. Emme anna löytöeläintietoja kolmansille osapuolille.

Löytöeläinmaksu peritään löytöeläimen hakijalta. Hinnastosta löydät löytöeläinmaksun suuruuden. Maksu on per eläin eli löytöeläinmaksu maksetaan jokaisesta eläimestä erikseen. Maksamaton löytöeläinmaksu siirretään perintään.
Löytöeläimen hakijalta TARKASTAMME HENKILÖLLISYYDEN.

Löytöeläimistä tiedustelut (kadonnut,  nähty, tuonti, nouto) päivittäin 7-11 ja 15-19. Jos et heti tavoita, niin soita uudestaan. Emme soita perään, emme vastaa tekstiviesteihin emmekä vastaajaviesteihin.

Löytöeläinilmoituksia (karanneita, kiinniotettuja ja näköhavaintoja) löytyy ympäri vuorokauden mm. www.karkurit.fi.

Löytöeläinkuvien kopiointi ja jakaminen eri sivustoille ilman Eläinten Auttajat ry:n lupaa on kielletty.