Heinäkuu on mennyt keskuksella vauhdikkaasti, niin omien eläinten kuin hoitolan asukkaiden parissa. Hoitolassa onkin sutinaa riittänyt ja paikat ovat olleet täynnä. Hyvä, hienoa: hoitolan toiminta on sitä, josta tulevat varat sitten eläinsuojelukeskuksen puolen toimintaa varten.

Koirarintamalla asiat ovat kirjaimellisesti loistavasti. Jumbo muutti jo uuteen kotiin, Leevi ja Wendy pakkailevat tavaroitaan. Uusien kotien löytyminen on tehnyt meidät kaikki kovin onnellisiksi. Pojat kun ehtivät meillä olla jo kovin pitkään. Tällä hetkellä kotia etsii vain yksi pikkukoira, jonka tapaat keskukselta.

Kissaporukka on myös vaihtunut kivasti ja kesästä huolimatta kissat ovat saaneet uusia koteja. Hienoa! Viiru senior kaipailee sitä omaa hammashoitajaa (on muuten hurmaava kissatapaus tuo Viiru) ja Muska kesyttäjää. Myös huonossa hapessa talteen otettu Simpukka on toipunut hienosti ja sen matkaa on ollut ilo seurata. Tällä hetkellä Simpukkakin etsiskelee jo omaa kotia.

Parin viikon päästä kissojen luovutusmaksuihin tulee korotus. 1.8 jälkeen hintamme ovat yhtenäiset Kytäjän ja Oitin kissatalojen kanssa. Muulle hinnastolle ei tapahdu mitään. Elokuun alusta meillä aloittaa uusi työntekijä, joka työskentelee kanssamme parin kuukauden ajan. Hän on paria tenttiä vaille valmis eläintenhoitaja ja tuttu jo parin vuoden takaa meille.

Keskukselle tulee aika ajoin puheluita ja yhteydenottoja koskien erilaisia harjoittelupaikkoja (oppisopimus, työvoimatoimisto jne.) Meillä on muutama harjoittelupaikka olemassa ajoittain ja ne on varattu eläintenhoitajaopiskelijoille.