Myrsky pauhasi eilen Onnentassunkin pimeäksi. Sähköt katkesivat jo yhdeltätoista päivällä (olivat sitten lopulta poissa 11 tuntia). Päivänvalossa tehtiin suurin osa siivoushommista ja sitten siirryttiinkin otsalamppuosastolle.

Ystävälliset sielut toivat kotoaan lainaksi pari otsalamppua ja tavallista taskulamppua.Toimiston kätköistä kaivettiin esille tuikkuja (onneksi oli Havia ja sitten jotain diipadaapa-merkkiä), naapuri kiikutti muutaman mini pöytäkynttilän. Pienenä vinkkinä - älkää ostako niitä halvimpia tuikkuja, jos vaikka joudutte joskus pidemmän sähkökatkon niillä selviämään :(

Jossain vaiheessa porukkamme huomasi kahvihammasta kolottavan. Onneksi yhdellä vapaaehtoisista oli kotonaan sähköt ja hän lähtikin muulle porukalle kahvit keittämään. Kiitos!

Ja koska meillä ei näyttöpäivät noudata pyhäpäiviä, niin normaalinäyttökin järjestettiin. Se porukka, ketkä kävivät tulevaa mäykky-perheenjäsentään katsomassa eivät varmasti koskaan unohda kynttilöin valaistua kerhohuonetta, jossa hellimishetki toteutui! Emme muuten mekään.

Lämpöä riitti, himmeitä valoja riitti, eläimillä oli kaikki hyvin. Oli hyvin, hyvin erilainen työpäivä, josta selvittiin loistavasti!