Huomenna torstaina olette jälleen tervetulleita tutustumaan kotia etsiviin eläimiimme. Muska, Rösti ja Viiru kaipailevat jo kuumeisesti omia kotejaan. Jokainen näistä kissoista on ollut keskuksella jo tosi-tosi-tosi pitkään. Omaa kotia kun 
vaan ei ole löytynyt!

Lauantaina Onnentassulla elokuun avoimet ovet. Päivä alkaa 11.00 ja kestää 14.00 asti. Tulkaa tutustumaan taloon, tuleviin tapahtumiin, hoitajiin ja eläimiin! Koteja kaipaa iso katras kissoja.

Kollikissatempaukseen mahtuu vielä kastroitavia kolleja mukaan. Puolet paikoista on mennyt, puolet on jäljellä. Puhelin käteen ja ilmoittautumaan, eipä tule enää ensi keväänä mouruamista. Niin ja yhtä hyviä hiirikissoja ne kastroidut kollitkin on ;) 

Uusi hoitajamme, Saija, aloitti tänään. Saija jatkaa joukoissamme parin kuukauden ajan ja viimeisetkin kesälomat saadaan pidettyä.

Puhelimitse on kiirinyt myös mukavia kuulumisia kauttamme kodin saaneista eläimistä. Sähköpostilla otamme mielellään kuulumisia vastaan myös ja kuvien kera. Muistakaa vaan pienentää kuvat, niin saadaan printtailtua niitä keskuksen seinälle kaikkien ihailtavaksi. Muistoseinä kun on yksi suosituimmista pysähdyspaikoista keskuksella.