Tässäpä tietoa Keravan sivuilta Onnentassun blogin lukijoille:

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus on kilpailuttanut eläinsuojelulain 15 §:n mukaisen löytöeläinten (kissat, koirat ja muut pienet seura- ja harrastuseläimet) tilapäisen hoidon järjestämisen.Järvenpään, Keravan, Mäntsälän ja Tuusulan löytöeläinten hoitopalvelut siirtyvät 1.1.2012 alkaen Riihimäelle Eläinten Auttajat ry:lle / Eläinhoitola Onnentassulle, jonne löytöeläimet tulee vuodenvaihteen jälkeen toimittaa hoidettaviksi.

Eläinten Auttajat ry:ltä voi myös tiedustella kadonnutta lemmikkiään. Eläinhoitola palvelee päivittäin klo 7 - 11 ja klo 15 - 19, jolloin hoitolassa voi asioida tai olla yhteydessä puhelimitse. Hoitolaan voi lähettää myös sähköpostia, ja sen verkkosivuilla julkaistaan tiedot sekä valokuva hoitoon otetusta löytöeläimestä.

Löytöeläintä säilytetään hoitolassa 15 vuorokautta, jonka aikana omistajan tai haltijan tulee lunastaa lemmikkinsä. Eläinhoitola perii hoidosta aiheutuneet kustannukset eläimen omistajalta tai haltijalta. Mikäli eläintä ei noudeta 15 vuorokauden aikana, siirtyy eläin sen jälkeen hoitolan omaisuudeksi, ja hoitolalla on oikeus myydä, luovuttaa tai lopetuttaa eläin.

Eläinten Auttajat ry / Eläinhoitola Onnentassu palvelee päivittäin klo 7 - 11 ja klo 15 - 19

Osoite: Pohjoinen rautatienkatu 334, 11120 Riihimäki

Puhelin: 050 338 4698

Sähköposti: eläintenhoitajat@eläintenauttajat.org

Verkkosivut: www.elaintenauttajat.org