Suurta mielenkiintoa herättänyt hyvän mielen, leikkimielinen mätsärimme Eläinten Viikon kunniaksi järjestetään 7.10. Päivä on avoin kaikille, paikalle saa tulla vaikka katselemaan menoa ja meininkiä - tutustumaan Turvasiruun asiantuntijan avustuksella ja nauttimaan (ruoka)puffetin herkuista. Kaikki päivän tuotot käytetään löytöeläintoimintaamme.

Pieniä tarkennuksia, joita on matkan varrella tullut:

Pentusarjan yläikäraja on 12 kk. Tätä vanhemmat voit ilmoittaa itse parhaaksi katsomaasi luokkaan. Alaikärajan määrää rokotukset ja niiden tehosteet. Jos siis rokotukset eivät ole kaikilta osin kunnossa, et voi osallistua. Omistaja vastaa lemmikkinsä turvallisuudesta, kyseessä on "massatapahtuma".

Seniori-ikärajaa ei ole, ilmoittautuessa mennään omistajan omantunnon mukaan, sinä päätät onko koirasi jo seniori vai ei.

Palkinnot, pystit ja pokaalit, sekä se kuka tuomaroi ja ketä: tämä kaikki selviää paikan päällä. Pelkästään palkintojen kuvat silmissä ei toivota kenenkään leikkimieliseen, hyvän mielen päivään osallistuvan.

Nyt jo etukäteen, lämpimästi tervetuloa ihan kaikki! Osaamista ja kokemusta ette tarvitse, harjoitus tekee mestarin. Tulkaa mukaan, tehdään yhdessä Eläinten Viikon paras päivä.