Tällaisen yhdessä hyvän tekemisen kanssa ei tarvitse heittäytyä Sami Saaren kaltaiseksi riimittelijäksi vaikka Onnen Kyyneleet tippuukin silkasta kiitoksesta teille kaikille.

Joulukiitos%20001-normal.jpg

Tässä työssä näkee niin paljon ihmisestä lähtöisin olevaa pahaa, että on hienoa myös nähdä, että teitä eläinsuojelutyömme konkreettisia tukijoita on sankoin joukoin. Kiitos. Ilman teitä työmme polku olisi kivisempi.

Kuvassa näkyvillä avustuksillanne mennään arvion mukaan todennäköisesti lokakuun 2014 loppuun, ehkä pidemmällekin. Kiitos myös rahalahjoituksistanne, joita tuli useampi sata euroa. Rahan käytämme kulloisenkin tarpeen mukaan, lääkkeet ja eläinlääkärikulut ovat talossamme melkoiset kuukausittain. Osa rahasta sijoitetaan suoraan eläinten ripulilääkkeisiin.

Erityiskiitokset lähtee K-supermarket Keskuskadun kauppiaille ja Riihimäen Prisman johtajalle siitä, että tuitte jälleen työtämme ja mahdollistitte keräykset.

Isoista isoin kiitos meiltä teille lahjoittajille niin Riihimäellä kuin muuallakin, posti on tuonut teidän tervehdyksenne perille. Korvamerkityt jouluaatoksi varatut tervehdykset tarjoillaan toiveidenne mukaan koirille, kissoille ja kaneille.
 
Kiitos myös avustanne Turvasiru, Eläinsuojeluyhdistysten kummit, Rekku Rescue ja Hesy.
 
Yhdessä jouluun kanssanne tassutellen,
koko Onnentassun poppoo