Tässäpä lisää kuulumisia Onnentassusta :) Lue myös osa 1!

Tempaukset

Tempauksia on toteutettu jos jonkinlaisia tänä vuonna ja vielä lisää on tulossa. Ainoa tapahtuma, joka piti peruuttaa, oli keväinen kirppis. Ilmaisuudesta huolimatta, etukäteisilmoittautumisia ei tullut kuin muutama. Ensi vuonna uudestaan!

Eläinlääkäri Satu Olkkosen kanssa on pistetty siruttaen ja leikaten, Mevetin porukan kanssa silmiä peilaten ja vapaaehtoisjengillä tempaistiin Hulinat 2013 pystyyn. Viiden vuoden tauon jälkeen Hulinat oli kiva tapahtuma, jälleen kerran. Mukana hengasi myös ilmapallotyttö, Ellen Jokikunnas.

Keväästä asti, aina tiistaisin, on pihalla ollut Terhin koiranpentutreffit. Nämä jatkuvat vielä elokuun loppuun asti ja sitten mahdollisesti taas ensi vuonna. Treffeillä on käynyt tosi hienosti porukkaa ja toivottavasti uusia lenkkikontaktejakin on solmittu.

Numerokissat

Keväällä aloimme seurata Onnentassussa syntyneitä kissoja meidän fb-sivuilla.

Frutin%20pennut%203-normal.jpgFrutin%20pennut%202-normal.jpgFrutin%20pennut-normal.jpg

Pennut syntyivät 13.5 ja nyt heinäkuun lopulla painoa on kertynyt sen verran, että leikkaus on edessä 31.7.2013. Sitten vielä toivutaan ja tarkaillaan, ennen kuin matka kohti uusia tuulia alkaa. Kotilupaus on annettu jo kaikille.

Koirat ovat tänä vuonna saaneet hienosti koteja ja myös kaneja on kotiutettu. Kivat kissamme ovat aina jo suuren määrän takia parhaiten Onnentassussa edustettuina ja myöskään tänä vuonna kissat eivät meillä keskimääräisesti kuukausia asustele. Pitkään talossa ovat asuneet nyt Muska, Pastori ja Eetu. Muskalla on jo 1,5 vuotta mittarissa eikä kissassa mitään vikaa ole!

Ihanaa alkavaa syksyä! Tervetuloa näytöille sekä kuukausittaisiin avoimiin oviin.