Onnentassussa majailee lukuisia karvatassuja vailla omaa hyvää kotia. Lisätietoja eläimistä saat puhelimitse tai paikan päällä eläinten esittely- ja luovutusaikoina.

Tarkistathan omalta eläinlääkäriltäsi että kotonasi olevilla eläimillä on rokotukset ja terveys kunnossa ennen kuin otat uuden lemmikin. Yhteisissä tiloissa esimerkiksi vatsaflunssa tarttuu varotoimista huolimatta helposti. Emme vastaa mahdollisista sairauksista. Huolehdithan nämä asiat siis kotona kuntoon ennen uusien lemmikkien ottamista.

Tule ja tutustu kotia etsiviin eläimiin. Lemmikki kannattaa valita ennen kaikkea sen luonteen, ei niinkään ulkonäön perusteella. Aikuinen eläin on jo tavoille oppinut ja rauhallisempi. Pentua otettaessa kannattaa varautua koko pakettiin, muun muassa sisäsiistiksi opetteluun ja muuhun koulutukseen.

Jos sinulla on mahdollisuus, tarjoa koti hieman aremmalle tai ärhäkämmälle yksilölle. Näille harvemmin kotia on tarjolla. Moni löytöeläin on joutunut kokemaan kovia. Hyvällä hoidolla ja rakkaudella arkakin eläin oppii pikkuhiljaa luottamaan. Jokainen ansaitsee hyvän kodin.

Kaikki luovutetut eläimet ovat eläinlääkärin tarkastamia, rokotettuja ja tunnistemerkittyjä. Kissat ovat myös leikattuja. Vuonna 2006 olemme ottaneet käyttöön eläinten sirumerkinnän.

Kauttamme uutta kotia etsivät eläimet ovat joko löytöeläimenä meille alunperin tulleita tai pitovaikeuslemmikkejä.

Uutta kotia etsivien esittelyt VAIN maanantaisin ja torstaisin 15-19 välillä.

Tervetuloa.

LUOPUMASSA ELÄIMESTÄ?
Eläinsuojelukeskus Onnentassu puh. 050-3384698. Ei sähköpostitiedusteluja.

Hoitola on avoinna eläinten tuontia ja hakua varten joka päivä klo 7-11 ja 16-19. Päiväaika on rauhoitettu eläinten levolle.

KIINNOSTUITKO KOTIA ETSIVÄSTÄ ELÄIMESTÄ?
Puhelimitse meidät tavoittaa 7-11 ja 15-19. puh. 050-3384698.


Lisätiedustelut mieluiten puhelimitse, ei sähköpostilla.