Hyvinkään koiraurheiluhalli suorastaan notkui ja paukkui, kun Kuono.fi:n 1-vuotis mätsäriin tuli porukkaa pilvin ja pimein. Onnentassussa edustuslihalaatikko pakattiin täyteen iskuun jo perjantaina ja aamulla heti ysin jälkeen alkoi vimmattu paikan pystytys hallilla. Kuonolaiset olivat silloin jo täydessä tohinassa ja joku jännittyneenä epäili sitä liekö ketään tulee vai tuleeko valtavasti ihmisiä. Ja teitä tuli, varmaankin 250 – 300 välillä oli porukkaa lopulta paikalla. Jopa siis niinkin paljon, että kehät myöhästyivät tästä suuresta suosiosta johtuen tuon maagisen puoli tuntia.

Matsari%20Kuono.fi%20037.jpg

Aamulla oli hyvää aikaa laitella paikkaa pystyyn ja kuvailla Lumi ja Samppa dalmisten harjoituspuuhia. Jossain vaiheessa halli pamahti niin täyteen, että sitten sai vaan kuvailla jonomuodostelmia, kun alueen eläinsuojeluneuvoja teki Onnentassun pisteellä hyvää työtä keräten pentutehtailun vastustavaan adressiin nimiä. Suloisia hetkiä oli hallissa myös, kuten yhdessä kuvassa näkyvä Bolt-koira, joka otti varsin rennosti omistajansa sylissä vaikka meno ympärillä oli tohinaa täynnä.
 Matsari%20Kuono.fi%20039.jpg

Oli valtavan hienoa saada olla mukana kutsuttuna. Päivä oli hieno ja ainakin Onnentassun osalta menestys. Pistettämme vartioi herkeämättä suloisen ihana Charlie, joka jossain kuljetustohinassa ehti varpaansakin loukkaamaan. Kuvaan Charlie ehti loppumetreillä, kun oli aika kuvata päivän lahjoitussaalista. Siis kaikkea sitä, jonka Kuono.fi ja TE mätsärivieraat omistanne meille eläinsuojelutyöhön lahjoititte.

Matsari%20Kuono.fi%20023.jpgMatsari%20Kuono.fi%20032.jpg
 
Valtavan paljon kiitoksia kaikille mukana olleille, nimensä adressiin laittaneille sekä Kuono.fi:lle kutsusta ja järjestelyistä! Ja erityiskiitos koko mätsärin voittaneelle suloisuudelle, ruokasäkkinsä löytöeläimille lahjoittamisesta.
 
Hieno päivä. Kiitos.