Hiljaisen maanantain vastapainoksi: laittakaas tänään torstaina Onnentassun ovipumppu laulamaan alkaen 15.00. Meiltä löytyy seinäkalentereita ensi vuodelle vaikka pikkujoulupakettiin (myös huuto.netistä), muutamia teepaitoja (vikoja viedään), superedullisesti heijastimia, tossuja, valjaita yms. tarvikkeita kissoille ja koirille. Myös uniikkeja, käsintehtyjä savikaulakoruja. Kuten aina, niin myös nyt - kaikki tulot suoraan eläintemme hyväksi. Vihje: onko kaveripiirissäsi ketään, jota haluat ilahduttaa erilaisella lahjalla? Miltä kuulostaisi Onnentassun eläinkummius 2013?

Koiria on huomenna kolme aivan vinkeää tapausta etsimässä uusia rakastavia koteja. Oikea tyyppi saa Lulusta satavarmasti vaikka hyvän kaverin koiraharrastukseen... Sumosta taas sielukasta seuraa syyslenkeille, me takaamme, vauhti ei lopu kesken tältä toverilta. Leevi taasen on iästään huolimatta varsinainen tehopakkaus, askel ei paina - ei pätkääkään!

Kissalan puolella Iita olisi jo lähtökuopissa, Muska ja Onni kaipaa äksönpätkää elämäänsä, Ruudolf rapsuttajaa. Minni ja Ujo tekivät tänään vähän vahingossa tuttavuutta keskenään ja eikös se niin mene, että vahingoista ne parhaimmat oivallukset syntyy. Niin tänäänkin.

Uutena tulokkaana on Tupsu, joka etsii aikuista kotia. Tupsulla on niiiiiiin kaunis ja pitkä turkki, että sen kanssa joutuu vielä uuden omistajan harjauskäsi kovalle käytölle :)