Onnentassussa on hikoiltu, ei sisällä niinkään vaan ulkona. Eli ukkosta odotellessa sitten. Riihimäellä lämpö on +30 ja yli... Onneksi meillä on asennettuna ilmalämpöpumput, joita monta vuotta suunniteltiin. 
 
Eilen keskukselta kajahti nettiyhteys rikki eikä vielä tänäänkään se ole osoittanut mitään elonmerkkejä. Eli jos siis on tärkeitä asioita tai hotellivarauksia tai mitä vaan - soittakaa! Etusivulle päivitellään tietoa kun yhteydet on kunnossa jälleen. Löytöeläinasiat saadaan päiviteltyä muilla konstein. 

 
Onnentassu teki vierailun eilen Lappeenrannan Tassutarhalle. Lauralle ja hoitajalle ISO kiitos esittelystä. Oli mukava vierailla ja tavata eläinsydämisiä. Harvassa ovat paikat, joissa on joka päivä avoimet ovet ja puhelimeenkin vastataan aamusta iltaan.Tassutarhalla oli kissoja, kissanpentuja ja koiria. Ja kaikki hyvin hoidettuja.  Toiminta oli samantyylistä kuin meilläkin eli hoitolatoiminnan varat ohjataan löytöeläintoimintaan. Lahjoituksilla mennään niin pitkälle kuin päästään. Omista annetaan tarvittaessa muille ja eläinkavereita ei jätetä, olivat ne sitten mitä vaan.  Visiitin aikana Tassutarhalle tuotiin pikkuriikkinen kissanpentu, joka pääsi heti asiantuntevaan hoitoon. Kissi oli löytynyt tieltä, emotta.
 
Käykääpä kurkkaamassa - www.tassutarha.net.