Suuret kiitokset Mevetin Pellelle ja Lotalle syksyisestä silmäpeilauspäivästä. Yhtä isot kiitokset myös kaikille päivään osallistuneille sekä päivän toteuttaneille vapaaehtoisille. Keväällä taasen tervetuloa peilauksen merkeissä :)

Maanantaisessa näytössä ovet avataan 15.00. Toiveissa olisi löytää paljon rakkautta ja pitkämielisyyttä omaavia kissakoteja meillä jo pitkään asustaneille: Muskalle, Röstille, Kirsikalle, Onnille ja Ruudolfille. Kodittomia koiria on yksi, paimenkoira-malamuuttimix. Pyry on valloittavan touhottava persoona, paljon tekemistä ja seuraa kaipaava iso uros. Vuosiakin on vasta vajaat kaksi. Passeli tapaus ison pihan omaavalle, koiraa vailla olevalle ihmiselle. Tervetuloa tutustumaan! 

PS. 
Oletko käyttänyt Onnentassun eläinhoitolaa? Me kaipaamme kokemuksiasi kirjallisessa muodossa, niin risuja kuin ruusujakin. Kirjoita muutama rivi ja laita tulemaan meille sähköisesti hoitajat[ät]onnentassu.fi. Otamme sitten yhteyttä sinuun päin. Hoitolan nettisivuille on suunnitteilla asiakasosio ja sitä tarkoitusta varten erilaiset kokemuksesi ovat meille tärkeitä.