Maanantaina ja torstaina näyttöpäivät 15-19. Kissat ja Dingo-koira etsii koteja. Dingo on nuori koira, jolla virtaa riittää. Se kaipaa paljon aktiviteettiä ja seuraa. Pysyvää luottamusta ei rakenneta yhdessä yössä mutta varsin kehityskelpoinen yksilö Dingo kyllä on. Ja vielä peruskoulutettukin.

Maanantain näytöllä taas mahdollisuus 20€ kertakustanteiseen Turvasirutukseen. Kivuton, nopea toimenpide ja toimii lemmikkisi sosiaaliturvatunnuksena. Katoamistilanteessa taas pika-menolippuna kotiin. Niin ja säästää myös omistajan kukkaroa, kun löytöeläinmaksu pysyy minimissään.

Lauantaina ja sunnuntaina on Uudenmaan rotukissayhdistyksen järjestämä näyttely, johon Onnentassulaiset osallistuu omalla pisteellä. Lauantaina 12-16 ja sunnuntaina 10-16. Lahjoitukset on tuolloin sallittu!

Kerromme toiminnastamme ja jaamme esitteitä. Tule moikkaamaan. Ja näin kertoi järjestäjä tulevasta:

Lauantaina 12.10 järjestämme näyttelyn ohessa myös kotikissojen erikoisluokat, jolloin selviää että kotikissa on paljon muutakin kuin mielikuva hiiriä pyydystävästä navettakissasta. Näyttelyyn osallistuu 10 näyttelyissä (myös ulkomailla) erittäin menestynyttä kotikissaa. Kaikki  ne ovat olleet löytökissoja, joista on hyvällä hoidolla ja suurella rakkaudella tullut onnellisia perheenjäseniä :) Kaikki kotikissat osallistuvat myös varsinaiseen näyttelyyn.