Tervetuloa huomenna, maanantaina, tutustumaan kotia etsiviin karvaisiin kavereihin! Näyttöpäivänä ovet aukeaa kello 15.00 ja sulkeutuu 19.00.

Tiistaina 21.8 on tiedossa erilainen koiratapahtuma Lopen torilla, nimittäin Anna Tassu - Koirien Talent Loppi. Tapahtumassa koirat saavat esittää mitä tahansa. Ne kiertävät pienen aidatun kehän ohjaajansa kanssa tai sitten istuvat, antavat tassua tai mitä vaan. Koiran EI tarvitse osata mitään, voi olla, että tuomaripisteitä tulee pelkällä sympaattisuudella. Rokotustodistus tulee olla mukana, ettei syyllisty tautien levittämiseen. Samaan aikaan torilla on muutakin äksöniä, makkaraa, kahvia ja kaikkea mitä torilla kuvitella saattaa olevankin. Itse Talent tapahtuma on leikkimielinen sekä tuomarointia että muutakin ajatellen. Tapahtuma kerää lahjoituksia Onnentassun toiminnan tukemiseen.

Anna Tassu - Koirien Talent Loppi Open Lopen torilla ti 21.8. Ilmoittautuminen kello 16, varsinainen tapahtuma kello 17. (Teksti vapaasti lainattu Riihimäen Viikkouutisista, 15.8.2012)