Haluaisitko alkaa kummiksi eläimillemme, tukea arvokasta toimintaamme ja saada itselle paljon hyvää mieltä?

Yksityiskummius on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Kummius maksaa 20 euroa/ yksiö/ vuosi. Saat itse valita haluatko alkaa kummiksi kissalan vai koiralan puolelle ja toivomme, että ilmoitat siitä tekstinä viitekentässä. Etunimesi laitetaan valitsemallesi kissa- tai koirapuolelle, eläinyksiön oven yläpuolelle sekä linkitetään nettisivuillemme. Näyttöpäivinä ma ja to sinulla on mahdollisuus tulla katsomaan kuka karvainen kaveri on juuri sillä kertaa kummiutesi kohteena.

Yksityiskummeina meillä on perheitä, kaveriporukoita, pariskuntia, kerhoja sekä tietenkin yksittäisiä eläintenystäviä.Yrityskummit voivat lunastaa paikkansa logolleen hoitalamme puolelta. Myös yrityksen kummius on voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

Yrityskummius on 50 euroa/ yksiö/ vuosi. Myös yrityskummit linkitetään nettisivuillemme. Otamme mielellämme vastaan oman logonne sähköisesti/ postitse, jonka koon tulisi mahtua mittoihin leveys max 60 cm ja korkeus max 10 cm.

Tiliyhteystiedot kummeille on: Eläinten Auttajat ry, Nordea 207018-21288, viite tekstikenttään: kummi (sekä tieto siitä haluatko kummittaa kissalaa vai koiralaa).

Kummiusvarat käytetään suoraan Onnentassun löytöeläinten hyväksi, mm. eläinlääkärikuluihin ja lääkkeisiin.

Kummipaikkoja on runsaasti mutta rajoitetusti. Varaa omasi pian - ettet jää ilman :)