Ilouutisia Onnentassusta: tästä päivästä lähtien koiramme syövät KOTIMAISTA, suoraan Kuopiosta tullutta märkäruokaa nappuloiden seassa! Ja ne ketkä eivät syö nappuloita, saavat nauttia vain ja ainoastaan Best-In herkuista.

Onnentassu ja Best-In ovat aloittaneet yhteistyön, josta olemme erittäin ylpeitä. Nyt Onnentassuun saapuneiden elämän murjomien siinä missä kodin vaihtajienkin kelpaa nautiskella. :) Kissoille tullaan tarjoamaan myös näitä herkkuja, ja kissamme pääsevät kissojen makuraatiin. Makumieltymyksistä raportoivat eteenpäin hoitajat. Ja mistäs sitä tietää, jos kissat innostuisivat vaikka Hubert-possunkorviakin nakertelemaan? Näistä herkuista saimme vinkin hoitokissalta, joka saparoita ja korvia rakastaa nakerrella.

Muutamaa muutakin salaisuuden verhoa voidaan jo tässä vaiheessa raotella: syksyllä on tulossa sekä kollikissatempaus (30.9) sekä paljon kysytty ja uusintaan pyydetty leikkimielinen mätsäri (7.10). Molemmilla juhlistetaan tietenkin Eläinten Viikkoa! Lisää tietoa molemmista on tulossa sekä Facebookiin että blogiin.