Hyvinkään eläinsuojeluyhdistyksen kanssa 14.8.2013 tehty "YYA" sopimus jatkuu. Kunnes toisin ilmoitetaan, niin KAIKKI Hyvinkään alueen löytöeläimet voi toimittaa meille Onnentassuun. Avoinna olemme löytöeläinasioissa päivittäin 7-19. Tiedote asiasta 14.8 alkaen löytyy onnentassu.fistä ja Helsyn omilta nettisivuilta.

Riihimäen alueella on edelleen liikkeellä koirien kennelyskää. Jos liikutte yleisillä paikoilla, lenkkipoluilla, koirapuistoissa, treeneissä, kisoissa jne. koirienne kanssa, niin varmistakaa kennelyskärokotteen voimassaolo. Kennelyskärokotteiden voimassaoloaika on pääsääntöisesti yksi vuosi. Rokote ei välttämättä estä kennelyskätartuntaa kokonaan mutta tekee taudista ja oireista usein lievemmän.

Alkaa olla pian se aika vuodesta käsillä, kun kissat kaipaavat pikkuhiljaa kodin lämpöä, ruokaa ja läheisyyttä. Näin ollen kissoja saattaa ilmaantua sinunkin pihapiiriisi. Tiesitkö, että Onnentassusta saat 20 € panttia vastaan lainata elävänä pyytävän loukun, jolla voit ottaa turvallisesti kissan kiinni. Onnentassu.fi -sivuilta kohdasta muut palvelut löydät loukutusohjeita ja lainsäädäntöä, niin koti- kuin villikissoista.