Maatiaismirri ja Maatiaskollitempaus on täpösentäysi. Itse tapahtumaan on vielä muutama viikko aikaa. Peruutuspaikkoja voi vielä kysellä lähempänä tapahtumapäivää.

Tiedossa on loistava joukkotapahtuma, jossa teemme pienen osamme ei-toivottujen kissapopulaatioiden eteen. Uutena myös se, että kaikki kissat Turvasirutetaan tapahtumapäivänä ja sillä taas on tarkoitus helpottaa katoamisen yhteydessä kissan oikean kodin löytymistä mahdollisimman pian.

Tällä viikolla ovet avautuu teille ihmiskavereille torstaina 15-19 ja lauantaina 11-14. Jälkimmäisenä pidetään huhtikuun avoimet ovet. Molempina päivinä jännätään eritoten sitä, että saavatko Muska ja Leevi jo omat kodit.

Huomaa, että kevätaika on käsillä (myös muusta kuin pajunkissoista). Puhelin on alkanut soida vilkkaammin. Saamme puheluita ympäri Suomen koskien erilaisia eläinasioita. Näihin muistutuksena sen verran, että Sey:n nettisivuilta löytyy tiedot alueellisista eläinsuojeluvalvojista ja -neuvojista. Myös löytökissoja on tullut nyt jonkin verran runsaammin.

Juhannukselle on tehty jo kivasti varauksia. Ja taas tänäkin vuonna, jos tiedät, milloin pidät lomasi, jonne ei lemmikkisi voi lähteä mukaan – varaa paikka hoitolasta ajoissa. Ne juhannushoitopaikat loppuvat joka vuosi kesken...

Kohta kesä on täällä ja meidän pihavariskin on palannut jostain väijymään parkkipaikalla olevien autojen tuulilasinpyyhkimiensulkia. Jos siis joskus käyt meillä kylässä ja huomaat pyyhkijänsulkasi roikkuvan puolikkaan soirona pyyhkimenvarresta – asialla on ollut tuo vekkuliviekas varis. Sen erikoistaitona on myös autojen antennien irrottelu.