Torstai on toivoa täynnä. Huomenna torstaina on edessä meidän tämän viikon toinen näyttö. Sinällään viikko on taas eräänlainen "superviikko", lehti kääntyy syyskuun puolelle ja lauantaina on tiedossa avoimet ovet.
Loppuelämän rakastavia koteja etsii kaikenkarvaiset kissat, pennuista senioriin. Kodittomia koiria ei tällä hetkellä ole. Rocky on talossa ja lähtökuopissa mutta vielä se miettii tovin kenelle kotiehdokkaista muuttaa.Elokuun eläinkaverina ollut Nalle sai kuin saikin pysyvän kodin! Jee ja jihuu. Pikkasen on heittäytynyt kuulemma ronkeli-enkeliksi mutta eiköhän typy taivu kun laitettiin mukaan kotimaisia Best-In herkkuja. Uuteen kotiin lähti myös Ruuska, joka sekin ehti asustaa keskuksella maaliskuusta asti. Ruuskan uudessa kodissa oli tavattomasti kokemusta kissoista ja vanhin lajitoveri oli ehtinyt jo huisin kunnioitettavaan 17 vuoden ikään!

Kissojen lisäksi K.Kilpinen on vieläkin koditonna. Kilpinen on isokokoinen naaras kilppari, joka syö ja sukeltaa sutjakkaasti. Kilpisen uudessa kodissa täytyy olla osaamista ja tietämystä punakorvakilpikonnista. Akvaario-terraarion tulee olla vähintään 400-litrainen, että Kilpisellä on tilaa polskutella ja olla. Tämän kaverin kanssa treffailu onnistuu sopimalla siitä etukäteen hoitajien kanssa.


Jos viikonloppuna olette suuntaamassa avointen ovien sijaan Etelä-Karjalan suuntaan, niin kannattaa käväistä Lappeenrannan Tassutarhalla. Siellä tiedossa isoa häppeningiä - Jos Otat et Jätä - tapahtuman muodossa!