Pahvilaatikkokissat-normal.jpg

Käytettyjen lemmikkieläinten kaatopaikalta moi vaan sullekin,

ei kait tässä olossa ole moittimista? Kotiin me kaivataan. Paljon kissoja mutta kaikilla näillä muillakin on onneksi kuitenkin omat huoneet. Jos meillä on vaikka stressiä, niin et miettinyt nyt kovin järkevästi. Yksi tätä temppua ihmettelevistä näki sut, tummissa vaatteissa, pienellä autolla. Ja heti aamutuimaan, yhdeksältä. Maanantaina.

Meidät tarkastettiin täällä ja me kuultiin, että ne meidät tarkastaneet oudot, uudet tyypit sanoi sitä, että mitä sillä kuskilla liikkui päässä. Ne ei vaan tienneet, että saitko sä sen allergian vai muuttuiko elämäntilanne vai saitko sä lapsia. Niin ne muutkin täällä selittää. Vai johtuiko tää kuitenkin siitä, että sulla ei ollut enää rahaa meihin? Moneen muuhun kuitenkin on. Niin kuin siihen autoon.

Me ei mahduttu sitten enää siihen sun elämään koska päätit pakata meidät tiiviisti pahvilaatikoihin ja sulkea ilmastointiteipillä oikein huolella. Kiitti kuitenkin ilmarei’istä. Ja siitä, että näit vähän vaivaa, kirjoitit meidän nimet päälle ja iät.

Kolmetoista ja kymmenen vuotta sulle kelpasi meidän seura, läheisyys ja 
rakkaus. Kyllä sä varmaan tiesit, että meillä voi olla vielä puolet elämästä jäljellä. Muistitko sä sitä miettiä silloin kun meitä hommasit? Sitä me ei enää päästä sulta kysymään, että mikä vika meihin sun mielestä tuli. 

Tästä tempusta saatettaisiin taas sanoa näille täällä, että sä hylkäsit meidät parempaan paikkaan. Nämä sanoo, ettei ne ymmärrä sellaista selitystä. Ei ne ymmärtänyt sitä siitä koirastakaan. Hylkäys kuin hylkäys ja siitä löytyy harvinaisen selkeä lause siitä eläinsuojelulaista, vitospykälästä.

Mutta ei me voida muuta kuin tyytyä tähän mitä meille järjestit. Me ei voitu valita sua, sä valitsit meidät ja näin kävi. Toinen meistä ei jaksanut edes iltaan vaan tippui hyllyltä, kun se kohtaus tuli. Lattialta se sitten löydettiin kouristelemasta ja kovaa. Mutta nyt sitä ei hylätty vaan käärittiin pyyhkeeseen, rauhoiteltiin ja lohdutettiin. Ja nyt nämä oudot tyypit joutuu tekemään sen kanssa sen matkan, joka olisi kuulunut sulle.

Kotiin kaipaavat,
Hilma ja Elmeri 

Pahvilaatikkokissat%20%282%29-normal.jpg

Pahvilaatikkokissat%20%283%29-normal.jpg