1) Maanantaina on jälleen kodittomien eläinten näyttöpäivä. Kodittomien virtuaaliesittely löytyy niin onnentassu.fi-sivulta kuin YouTubestakin. Ovet avataan 15.00 ja suljetaan 19.00.

Maanantai on myös Turvasirutuspäivä, jolloin voit tulla paikalle näyttöpäivän kellonaikojen puitteissa aikaa varaamatta. Veloitus Turvasirusta asennuksineen ja rekisteröinteineen 20 €.  

2) Kaksi viikkoa vielä aikaa kaivaa lemmikin paperit esiin ja tarkastaa onko rokotukset ja mikrosiruasiat kunnossa. Jos ei, niin vapaita aikoja on vielä muutama tarjolla tempauspäivälle 16.2.

Jos tarvitset lemmikillesi ilmaista Turvasirua, niin saman päivän aikana voit hoitaa myös siruasian kuntoon. Ilmaisia sirupaketteja on vielä jäljellä ja Turvasirutukseen tuleminen 16.2 ei sido sinua minkään muun toimenpiteen varaamiseen. Aikaa sirun laitossa menee alle 5 minuuttia, toimenpidettä voi verrata rokotusten laittoon. Erityisesti toivomme mukaan vielä kaneja ja kissoja.

3) 30.3 tempaistaan kissojen hyväksi. Maaliskuun lopussa on tämänvuotinen Kissatempaus! maatiaiskissoille. Päivän aikana kastroidaan kolleja ja steriloidaan mirrejä. Oman paikan voit varata sähköisesti tai soittamalla. Paluuposti tuo sinulle toimintaohjeet. 

Perinteiseen tapaan tästäkään tempauksesta ei Turvasirutta selviä :)